Algemene voorwaarden LeukCadeautje.com

Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden
Dit is een samengevatte en ik duidelijke taal geschreven versie van de algemene voorwaarden. De wettelijk opgestelde algemene voorwaarden zijn onderaan de pagina te vinden.

Producten:
Ieder product is uniek en en op maat gemaakt. Doordat ieder product gepersonaliseerd wordt werken wij niet met een voorraad.

Bestellingen:
Iedere bestelling die u doet dient vooraf betaald te worden (op bankrekeningnummer NL 34 RABO 0304199591 tnv D.M van de Werken) voor dat wij starten met de bestelling. Na het plaatsen van een bestelling krijgt u automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en een indicatie van de verzendkosten. Krijgt u geen order bevestiging controleer dan even uw spambox en neem contact op met webshop@leukcadeautje.com of bel ons op 06 51 78 22 41. De betaalgegevens ontvangt u in de mail met de factuur. Is de betaling niet binnen 7  dagen binnen ontvangt u een herinnering. Hebben wij na 14 dagen nog steeds geen betaling vervalt automatisch de bestelling.

Persoonlijke gegevens en privacy:
De persoonsgegevens die ingevuld worden voor een bestelling worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Betaling:
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen maken wij de factuur voor u in orde, deze ontvangt u zo snel mogelijk in uw mailbox. Op deze factuur staat het totale bedrag inclusief verzending, onze bankgegevens en uw klantgegevens. Heeft  geen mail van ons ontvangen kijk dan in de spambox of neem contact met ons op via de mail webshop@leukcadeautje.com of bel ons op 06 51 78 22 41. Na ontvangst van betaling gaat de genoemde levertijd in.

Levertijd:
In de meeste gevallen is de levertijd 1 week na ontvangst van betaling. Het kan zijn dat uw product eerder klaar is, maar het kan ook zijn dat u een product heeft waarvan de levertijd wat langer is. De levertijd wordt genoemd in de mail met de factuur. Mocht u een product sneller nodig hebben. Neem dan even telefonisch contact met ons op voor een spoedbestelling, wij zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn om dit zo snel mogelijk voor u in orde te maken.

Verzending: 
Wij verzenden uw bestelling via PostNL , met standaard post, een brievenbuspakketje of pakketpost. LeukCadeautje.com is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via PostNL. U kunt uw pakket wel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen € 9,-. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling in het opmerkingenveld kenbaar te maken.

Afhalen:
U kunt ook uw bestelling ophalen. Dit kan in Wieringerwerf (noord-holland), Amsterdam of op Texel (let op langere levertijd) uiteraard betaald u dan geen verzendkosten.

Verzendkosten:
De verzendkosten getoond in uw winkelwagentje is een goede indicatie:
€ 0,00 voor het afhalen van bestellingen.
€4,95 voor pakketjes die door de brievenbus passen.
€7,50 voor pakketten die de standaard maten hebben voor pakketbezorging.
€ 16,50 voor pakketten die groter zijn dan de formaten voor standaard pakketbezorging.

Let op:
– Omdat wij van te voren niet kunnen schatten hoeveel (brievenbus) producten u besteld is de minimale verzendkosten altijd €4,95. Besteld u meer producten waardoor het niet meer in een brievenbuspakketje pas betaald u de prijs voor een standaard pakket. € 7,50. Indien uw pakketje kleine stickers of kleine producten bevat zullen wij dit verzenden in een gewone enveloppe en de verzendkosten in mindering brengen.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Retourneren:
U heeft volgens de wet “kopen op afstand” heeft u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Neem altijd eerst contact met ons op via de mail voor u producten gaat terug sturen. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw retourzending.  Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat er kleine kleurverschillen kunnen zitten in de afgebeelde producten. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Deze afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten in de webshop zijn niet op ware grote afgebeeld. De maten staan omschreven bij de product omschrijving.

Nieuwsbrief:
Na het plaatsen van een bestelling bent u ingeschreven voor onze nieuwsbrief tenzij u deze optie uit zet tijdens het plaatsen van de bestelling.

Copyright:
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van LeukCadeautje.com beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mail sturen naar leukcadeautje@gmail.com