Hoe wij te werk gaan:

Bestellen:
Bij LeukCadeautje.com willen wij graag unieke, persoonlijke handgemaakte cadeau’s afleveren. U kunt op onze website rondkijken, en daar staan verschillende foto albums. Heeft op onze pagina een cadeautje gezien dat u aanspreekt, klikt u op de vraag aan button onder op de pagina. Hier kunt u aangeven om welk cadeautje het gaat, en wat er aangepast moet worden om het uw droomcadeau te maken. Hierop krijgt u dan binnen 24 uur een reactie met de mogelijkheden, en een prijsopgave. Bij het contactformulier kunt u ook een afbeelding meesturen van iets dat u online gevonden heeft als voorbeeld, of een geboortekaartje dat omgezet moet naar een cadeautje.

Kleding:
Bij ons bestelde kleding, word eerst gewassen, dit omdat het shirt dan kan krimpen voor er een opdruk opgaat.
Hierdoor blijft de opdruk het mooiste wanneer het bij de nieuwe eigenaar in de was gaat.

Wasvoorschriften:
* 30 graden binnenste buiten wassen
* geen wasverzachter toevoegen
* niet in de droger
* strijken is mogelijk, niet direct op de afbeelding, binnenste buiten strijken stand 1 tot 2.

Betaling:
Omdat alle cadeautjes handgemaakt en gepersonaliseerd worden krijgt u een na akkoord op de prijsopgave een factuur van ons, die u moet betalen. Heeft u deze factuur betaald en is de betaling binnen zullen wij beginnen met het maken van het cadeautje.
Dit duurt ongeveer een week (mits alles op voorraad is).

Verzending:
U kunt ervoor kiezen om de bestelling af te halen in Wieringerwerf, of op Texel (levertijd kan dan wat langer zijn), of laten verzenden.
Grote pakketten € 15,-
Normale pakketten € 8,50
Brievenbus pakketten € 4,50
De kosten van verzending zullen opgegeven worden bij de prijsopgave.